Koen Wauters doet belangrijke onthulling over Zita: “dat mag ze niet doen”

0
Koen Wauters doet belangrijke onthulling over Zita: “dat mag ze niet doen”
Foto: DPG Media

Koen Wauters heeft een hechte band met zijn kinderen Zita en Nono. Beiden waren ze te zien in de Ketnet Musical waar duidelijk werd dat ze het artistieke talent van hun ouders erfden. Maar Koen wil één ding duidelijk maken…

Momenteel zien we Koen Wauters aan het werk als presentator van The Voice Kids. Daar vervangt hij An Lemmens die met ouderschapsverlof is. Maar Zita of Nono mochten nooit deelnemen aan de talentenjacht…

“Het is een ongeschreven regel dat de familie van medewerkers van The Voice niet mag deelnemen”, onthult Koen Wauters in Story. “Ik zou me daar zelf ook heel ongemakkelijk bij voelen.”

“Nono en Zita hebben wel meegedaan aan de Ketnet Musical, maar ik ben natuurlijk geen VRT-figuur. Ze houden allebei wel enorm veel van muziek, maar Zita wil geen zangeres worden.”

“Haar zangtalent is nu ook niet zo goed dat ze denkt: ik schrijf me in voor The Voice. Nono hoor ik wel regelmatig zingen in de bad- of slaapkamer, maar die is niet van plan om daar iets speciaals mee te doen”, aldus Koen Wauters in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven