An Lemmens reageert op heisa borstvoedingsfoto: ‘Mensen worden onbeschoft’

0
An Lemmens reageert op heisa borstvoedingsfoto: ‘Mensen worden onbeschoft’
Foto: DPG Media

De foto van een borstvoeding gevende An Lemmens heeft voor heel wat ophef gezorgd. Sommige mensen doen precies of de presentatrice een misdaad begaan heeft, zij heeft echter niet meer gegaan dan haar kind één van de meest de primaire behoeftes te geven: eten.

De heisa is ook An zelf niet ontgaan, zij reageerde éénmalig op haar sociale media. “En dan hoop ik dat de discussie hierna eindigt 🙏🏻”, schrijft Lemmens.

“Borstvoeding. ‘t Is zo mooi. En dat mooie moment wou ik delen. Misschien ook andere mama’s die zouden twijfelen om bv in het openbaar te geven laten zien dat dit perfect kan, dat jouw kindje eten geven het enige is wat op dat moment telt. Niet wat een ander daarvan vindt”, reageert An.

“Mensen die vinden dat ze “recht hebben op”. Ja, onbeschoft worden zelfs. Vinden dat ik als moeder blijkbaar niet zélf mag beslissen wat ik al dan niet prijs geef over mijn kinderen. Je bent net bevallen, en er wordt van je verwacht dat je dat meteen deelt.”

An Lemmens staat niet te pas en te onpas in de populaire media, hoewel zij voor de media werkt, is zij verre van mediageil. Daarom ook dat zij niet met haar kinderen te koop loopt en hen om de haverklap op foto’s en in video’s laat opdraven, al zijn er best wel wat mensen die vinden dat zij die beelden net wél moet delen. “Met heel het internet. Liefst nog met een foto van in het kraambed. En iedereen mag z’n mening geven. Over hoe het kind eruit ziet. Over de naam die het gekregen heeft. Over vanalles en nog wat.”

“Als het op mijn privéleven aankomt, en dan zeker wat mijn kinderen betreft, ben ik heel voorzichtig. Dat weten jullie. De meesten van jullie begrijpen en respecteren dat gelukkig. Waarvoor een miljoen hartjes.  Laten we dat zo houden. Laten we dit een fijne plek houden waar ik met jullie kan delen wat goed voelt”, gaat An Lemmens verder.

“Ja ik ben enorm fier op mijn kinderen. Neen, er is geen mysterie rond naam of geslacht. Maar ik voel niet de nood om alles van dat prutske te delen. Laat me nog maar in mijn bubbel genieten. Ik denk dat ik daar, net als iedere moeder, recht op heb. En af en toe, wanneer het juist voelt, wil ik graag zo’n momentje met jullie delen.”

“Geef dat gerust een like of een hartje. Scroll evengoed gewoon verder. Maar hou je verongelijkte en onbeschofte commentaren alsjeblieft voor jezelf. Het zijn deze die er oa voor zorgen dat ik mijn kinderen zo afscherm van (sociale) media”, besluit An Lemmens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven