Andy Peelman: “ik wil geen flauw afkooksel van Viktor Verhulst zijn”

0
Andy Peelman: “ik wil geen flauw afkooksel van Viktor Verhulst zijn”
Foto: Photo News

Andy Peelman opent dit najaar zijn eerste kledingwinkel maar dat betekent niet dat hij meteen ook een eigen modecollectie op de markt wil brengen…

“Pas op, ik heb die vraag al gekregen”, onthult De Buurtpolitie-acteur in TV Familie. “Maar ik zie me dat niet doen.”

“Een eigen kledingwinkel is nog iets anders dan een eigen modecollectie. En het is niet omdat ik bekend ben dat ik op alles moet ingaan”, benadrukt Andy Peelman in TV Familie.

“Zo hebben ze me ook eens gevraagd als dj. Maar zeg, ge moet dat wel kúnnen, hé. Ik wil geen flauw afkooksel van Kobe Ilsen en Viktor Verhulst of van Kat Kerkhofs zijn”, verwijst Andy Peelman naar het DJ-werk van zijn collega-BV’s. Geen modecollectie, geen carrière als DJ. Misschien wel als model?

Andy Peelman poseert weleens voor Intro Fashion: “Ik heb een partnership met hen en ik koop daar regelmatig kleren. Maar ’t is niet zo dat ik echt model ben.” Al voegt Andy er in TV Familie toch stilletjes iets aan toe…

“Oké, ik poseer weleens, voor magazines en zo. En dus ook voor Intro Fashion. Maar alstublieft mannekes, ik ben géén fotomodel. Al vragen ze me soms voor een modeshow”, durft Andy Peelman toegeven in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven