Ouders Olga Zelenko ontvluchten Oekraïne: “Ze missen hun thuis”

0
Ouders Olga Zelenko ontvluchten Oekraïne: “Ze missen hun thuis”
Foto: VIpnieuws.be

Oorlog is geen pretje, maar vooral kommer en kwel. De ouders van Olga Zelenko bleven niet gespaard van de oorlog in hun thuisland Oekraïne. Ze ontvluchtten het land en logeren tijdelijk bij het ondernemerskoppel uit ‘The Sky Is The Limit”, dat deze zomer hun eerste kindje verwacht.

In Story vertellen Harry en Olga meer over hun zwangerschap en hun nieuwe logees. “De oorlog in Oekraïne werpt een schaduw over ons babygeluk, maar we zijn blij dat we mijn ouders kunnen helpen”, aldus Olga. “Ze zijn heel dankbaar dat ze tijdelijk bij ons hun intrek konden vinden.”

Natuurlijk brengt dat geregeld wat herinneringen naar boven uit haar kindertijd. “Als mama mij een sms stuurt met de vraag waarom ik nog niet thuis ben, voel ik me opnieuw vijftien”, lacht ze. “Maar dat is uiteraard klein bier in vergelijking met de situatie in Oekraïne. Ze missen hun thuis en hun gewone leven in Kiev, dat is normaal.”

“Zelfs als de rust daar terugkeert, zal ik er hier niet gerust in zijn”, zegt ze. “Ik vrees dat de situatie niet snel zal verbeteren zo lang Poetin aan de macht blijft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven