Nathalie Meskens verrast met naaktfoto

0
Nathalie Meskens verrast met naaktfoto
Foto: VTM

Actrice en presentatrice Nathalie Meskens geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar gezin. Samen met haar partner en de papa van haar twee kindjes geniet Nathalie van zon, zee en strand. De kinderen zijn nog niet schoolplichtig, dus heeft het gezin alle vrijheid om wanneer dan ook van vakantie te genieten en dat doen zij ook.

Nathalie gaat graag naar de zon en als daar dan ook strand en veel water aan gekoppeld kan worden, dan geniet iedereen. Zo ook de kinderen. Nathalie Meskens heeft voor haar dochter Lima alvast een zomerse bikini voorzien en die lokt heel wat leuke reacties uit.

Maar ook de naaktfoto van zoontje Loé zorgt voor verrassende reacties op de Instagram van Nathalie Meskens. “Dat zijn toch echt schatjes van patatjes, hé. Niet te doen!”, schrijft actrice Bieke Ilegems.

En ook Kim Van Oncen en Ruth Beeckmans zijn duidelijk onder de indruk van de kinderen van Nathalie. “Ma hoooowwww”, reageert Julie Van den Steen, voorlopig zelf nog geen mama.

Een deel van de volgers komt trouwens tot een opvallende vaststelling: “Wat een prachtige kids, showtime van je klein meisje met haar bikini, ze is er apetrots op ❤“, lezen we bij de reacties. “Helemaal de mama. Je zoontje zal wschl meer op de papa lijken want daar zie ik jou toch niet direkt in 😊”, reageert iemand nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven