Laura Lieckens emotioneel: ‘Bang om je kwijt te geraken’

431
Foto: VTM

Het was dinsdag best wel een speciale dag voor Laura Lieckens. De Blind Getrouwd-deelneemster mocht naar een feestje en wat voor één. “De man van mijn leven is vandaag jarig”, laat Laura ons weten. Is haar vriend dan jarig?

Niet dus, de gelukkige is de papa van Laura Liekens, Stef Lieckens dus. We leerden hem enkele jaren geleden in ‘Blind Getrouwd’ kennen.

“Al meer dan 29 jaar een onafscheidelijk duo. Na het vele verdriet dat Elia en ik gekend hebben, heb jij die pijn weten verkleinen door zo’n fantastische papa voor ons te zijn”, schrijft Laura Lieckens.

“Vaak ben ik heel gelukkig en daardoor ook heel bang om alles wat me gelukkig maakt kwijt te geraken. Maar ik geniet van elke moment. Merci om zo’n groot deel in mijn leven te zijn. 🤍”, reageert Laura nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be