“Enorm jammer dat ik niet in Liefde voor Muziek zit”

192
Foto: DPG Media

Erik Goossens pakt voor het eerst in twintig jaar uit met nieuw Nederlandstalig werk. In de jaren negentig scoorde de zanger de ene hit na de andere met Leopold 3. De 54-jarige zanger heeft een boodschap voor VTM…

Volle Maan, Vergeet-mij-nietje, Zomernacht,… Erik Goossens stond met Leopold 3 wekelijks op het podium van Tien Om Te Zien. Toch belandde niet hij, wel zijn Leopold 3-kompaan Pat Krimson in Liefde voor Muziek…

Ook Pat Krimson maakte immers deel uit van Leopold 3. Patje schitterde dit seizoen met Loredana in Liefde voor Muziek en bij Erik Goossens wringt het wel dat hij nooit gevraagd werd voor het muziekprogramma…

“Ik heb het meestal te druk om het programma van begin tot eind te volgen, maar ik steek niet onder stoelen of banken dat ik het wel jammer vind dat ik zelf niet in ‘Liefde voor muziek’ zit”, geeft Erik Goossens toe in Primo.

“Ik ben tenslotte toch jaren een trouwe soldaat van vtm geweest… Maar als er nu één iemand is aan wie ik deelname aan dit programma gun, is het wel Patje”, benadrukt Erik Goossens in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be