Bevalling van Olga Zelenko gefilmd voor The Sky is the Limit?

0
Bevalling van Olga Zelenko gefilmd voor The Sky is the Limit?
Foto: VIpnieuws.be

We konden hen eerder al bezig zien in de vorige seizoenen van ‘The Sky Is The Limit’, en nu zijn er opnames bezig voor de All Stars-editie die binnenkort op Play 4 te zien zal zijn. Harry en Olga, het excentrieke Antwerpse ondernemerskoppel, zijn terug van nooit weggeweest. Dit voorjaar hadden ze groot nieuws: ze worden deze zomer ouders van hun eerste kindje. Ze gaven daarover een interview in Story.

“Het heeft even geduurd voor we zwanger waren, maar nu is het eindelijk zover”, aldus een blije Olga. “We hebben wel een heel jaar moeten oefenen voor het prijs was”, zegt ze lachend.

Binnenkort kan je de avonturen van de toekomstige ouders dus opnieuw bekijken op televisie. In de nieuwe reeks zal je de zwangerschap van Olga van nabij kunnen volgen, al is dat niet de bedoeling van hun deelname. “We zouden graag hebben dat ze focussen op ons werk en minder op de zwangerschap.”

Op de vraag of er van de bevalling iets in beeld zal komen, reageren ze beiden formeel. “Nee, zo ver gaan we niet. Zoiets is een intiem moment. Ze mogen ook niet filmen als ik weeën heb en naar het moederhuis ga”, verklaart Olga.

Harry gaat daarop verder. “Het was voor ons belangrijk dat we zelf bepalen wat er getoond wordt en wat niet. Dat was één van onze voorwaarden om mee te doen aan deze editie. Ons nieuwe hotelproject aan de kust, daar mogen ze gerust een paar afleveringen aan wijden”, aldus een blije Harry.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven