Olga Zelenko zwanger: “Wil niet dat mijn kind naar K3 luistert”

0
Olga Zelenko zwanger: “Wil niet dat mijn kind naar K3 luistert”
Foto: VIpnieuws.be

We mogen Harry en Olga uit ‘The Sky Is The Limit’ binnenkort feliciteren met hun aankomende ouderschap. Het Antwerpse ondernemerskoppel verwacht deze zomer een eerste kindje. Ondertussen denken ze allebei al na over de praktische kant van de zaken en blikken vooruit naar de geboorte in Story.

Voor Harry is het duidelijk. “Je weet niet wat het ouderschap allemaal gaat brengen. Je kunt op dat vlak alleen maar je uiterste best doen”, zegt hij. “Al hoop ik wel dat we een braaf en beleefd kindje ter wereld brengen. Soms zie je op restaurant dat kinderen het uithangen aan tafel, en wij gaan net zo graag uit eten”, zegt hij grappend.

Olga vindt het dan weer belangrijk om haar kindje niet te hard te verwennen met geld of dure kledij. Volgens haar gebeurt dat al te vaak. “Ouders die hun kinderen rot verwennen, hebben intrinsiek goede bedoelingen. Maar ik vind discipline en respect voor de ouders veel belangrijker”, aldus Olga.

Zo zijn er ook dingen die ze als mama liever zou vermijden. “Ik zou het jammer vinden mocht mijn dochter naar K3 luisteren. Ik wil niemand schofferen, maar ik groeide zelf op met Led Zeppelin en Pink Floyd, niet met kindermuziek. Al vrees ik dat dat in de crèche of op school onvermijdbaar is.”, zegt ze lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven