Kathleen Aerts: “dat waren de mottigste zes maanden in ons leven”

0
Kathleen Aerts: “dat waren de mottigste zes maanden in ons leven”
Foto: VTM

Kathleen Aerts en haar echtgenoot Steven hebben een vreselijke periode achter de rug. Huilbuien, zenuwinzinkingen,… De altijd vrolijke Kathleen leek nog maar een schim van zichzelf, lezen we in Dag Allemaal. Wat was er aan de hand?

De verbouwingen aan hun Droom Guesthouse in Zuid-Afrika liepen zoveel vertraging op dat de tol zwaar begon te wegen op het koppel. Kathleen en Steven spraken zelfs over de ‘zes mottigste maanden’ in hun leven…

“Goh, het is niet dat we op scheiden stonden, hé”, benadrukt Kathleen in Dag Allemaal. “Ja, er liep van alles mis. En ja, het was intens. Een jaar lang gingen alle gesprekken enkel daarover.”

“Anders houden we de weekends meestal vrij en doen we iets met de kindjes, maar nu waren we zeven dagen op zeven bezig met de verbouwing. Maar ik vind dat we dat heel goed hebben gedaan. We hebben elkaar niet kapotgemaakt”, verduidelijkt Kathleen in het weekblad. Haar echtgenoot kan dat enkel beamen…

“Je bent natuurlijk meer gespannen, maar heftige ruzies zijn er niet geweest. We zijn niet elke avond roepend gaan slapen”, voegt Steven er lachend aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven