Roel Vanderstukken heeft goed nieuws voor de Familie-kijkers

0
Roel Vanderstukken heeft goed nieuws voor de Familie-kijkers
Foto: DPG Media

Roel Vanderstukken kruipt al tien jaar in de huid van Benny Coppens in Familie. En de 45-jarige acteur heeft goed nieuws voor de Familie-kijkers: hij heeft zijn contract verlengd!

“Ergens schrik ik er wel van, want ik ging oorspronkelijk maar twee jaar meespelen”, onthult Roel Vanderstukken in Story over zijn tiende verjaardag op de set van Familie. “Het zal zijn dat ik me goed voel op de set en ik daar mijn creatief ei kwijt kan.”

De acteur onthult dat hij met Benny een beetje vrij spel krijgt: “Ik mag met Benny een beetje doen wat ik denk dat zal werken. Ik zie dat personage doodgraag en ben hem nog lang niet beu.” En Roel heeft goed nieuws voor de fans…

“Onlangs werd ik bij de baas geroepen om te onderhandelen over een verlenging van mijn contract en ik heb al minstens voor een jaar bijgetekend. Met de optie om er nog wat jaren bij te doen”, stelt Roel Vanderstukken de Familie-kijkers gerust in Story. De acteur beseft één ding…

Een vaste rol bij Familie biedt toch wat financiële zekerheid voor een acteur. En bij Familie krijgen ze gelukkig genoeg vrijheid en zuurstof om zich daarnaast ook nog met andere dingen bezig te houden. Zo treedt Roel Vanderstukken ook op met zijn liveband De Corsari’s en staat hij dit najaar op de planken met het theaterstuk KUNST.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven