Jan Smit: “ik heb niet het gevoel dat ik mijn jeugd heb gemist”

0
Jan Smit: “ik heb niet het gevoel dat ik mijn jeugd heb gemist”
Foto: Isopix

Jan Smit is 37 jaar, maar staat toch al meer dan 25 jaar lang op de planken. Hij begon op zijn 10de en scoorde al meteen een monsterhit met ‘Ik zing dit lied voor jou’. Ondertussen is Jan zelf vader van 3 kinderen en is hij gelukkig getrouwd. Afgelopen 2 jaar stond Jan even op de rem, om er nu terug voluit voor te gaan.

Jan heeft de afgelopen jaren veel moeten missen en dat beseft hij maar al te goed. Maar verloren tijd kan je jammer genoeg niet terughalen. “Maar ik besef nu ook wel dat zingen eigenlijk het liefste is wat ik doe. Zo lang het er toe doet, zal ik dit vak blijven uitoefenen. Ik voel me gezegend dat ik dit mag doen en dat ik mensen een fijne tijd mag bezorgen. Maar de dag dat ik de juiste snaren niet meer raak, heb ik daar vrede mee en stop ik.”

Dat hij al zo vroeg is begonnen als zanger, daar heeft hij in ieder geval geen spijt van. “Ik heb niet het gevoel dat ik mijn jeugd heb gemist. Het was gewoon anders. Terwijl mijn vrienden op zaterdag biertjes in de kroeg zaten te drinken en meisjes aan het kussen waren, stond ik ergens op het podium met een stel bejaarden schlagers te zingen. Ik heb nog steeds contact met die vrienden van vroeger. Ze zijn er nog. Dus ik heb zeker niet het gevoel dat ik mijn jeugd moet inhalen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven