Videoclip Camille gecensureerd: “Het was té bloot”

0
Videoclip Camille gecensureerd: “Het was té bloot”
Foto: DPG Media

Ze was het afgelopen voorjaar niet weg te denken van ons beeldscherm. We kenden haar al van de muzikale Ketnetserie ‘#LikeMe’, maar nu geniet ze ook bekendheid bij oudere generaties. Met haar performances in de muziekprogramma’s ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’ kwam ze in het vizier van het grote publiek. Ze vertelt meer over haar wervelende carrière in Humo.

Als je over vuurwerk praat, komt het gelijknamige nummer van Camille bij veel mensen voor de geest. “Het nummer ‘Vuurwerk’ was mijn eerste echte solosingle. Daar hoort natuurlijk wat promotie bij. Ik plaatste dus de videoclip ervan op mijn sociale media. Dat ging goed, tot ik plots melding kreeg dat TikTok de clip verwijderde omdat ze de seksuele voorwaarden zou schenden”, zegt ze.

“En dat terwijl ik in de clip eigenlijk gewoon een badpak aanhad, met daaroverheen nog een T-shirt. Op mijn blote benen na kon je dus niks zien, zelfs mijn poep was niet eens zichtbaar. Ik begreep het dus allemaal niet zo goed”, zegt ze lachend. “Maar ondertussen is dat allemaal uitgeklaard en zijn TikTok en ik supergoede vriendjes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven