Nieuws over mémé Clara van De Planckaerts

0
Nieuws over mémé Clara van De Planckaerts
Foto: VRT

Enkele dagen geleden annuleerde de familie Planckaert onverwacht al hun activiteiten. Wij schreven toen al dat dit wellicht te maken had met Mémé Clara en dat blijkt nu ook zo te zijn. De familie Planckaert wou vrijdag niet reageren, maar ondertussen heeft Stephanie Planckaert toch al een beetje duidelijkheid gegeven.

“Het is in moeilijke tijden dat de liefde soms het meest tastbaar is. Meme Clara had onze zorg en aanwezigheid de afgelopen dagen meer dan ooit nodig. We hebben dan ook heel consequent alles even on hold gezet om er voor elkaar te zijn”, schrijft de dochter van Eddy Planckaert op Instagram.

Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. Stephanie blijft oppervlakkig over wat er precies is gebeurd. “Er is hoop, en die hoop is vandaag genoeg. Hoe het morgen zal zijn weten we niet, maar we hopen zo dat er dan nog meer hoop zal zijn. Bedankt voor alle lieve berichtjes, hartjes en liefde”, schrijft Stephanie op haar sociale media.

Mémé Clara is de 90 al ruim gepasseerd, het is dan ook niet zo ondenkbaar dat er wat met haar aan de hand was. Dat de familie Planckaert al hun activiteiten annuleerden om bij de moeder van Krista aanwezig te zijn, dat siert hen.

Het geeft nog maar eens aan wat voor hechte en warme familie Christa en Eddy Planckaert wel hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven