“Winnaar Eurovisiesongfestival nu al gekend”

363
Foto: Play4

Op 14 mei gaat de finale van het Eurovisiesongfestival door, maar het lijkt géén spannende strijd te worden. Over de winnaar lijkt nu al duidelijkheid te bestaan. En het wordt niet onze landgenoot Jérémie Makiese, voor alle duidelijkheid.

Als we de buitenlandse media en bookmakers mogen geloven bestaat er geen twijfel over de winnaar van het Eurovisiesongfestival. Dat schrijft TV Familie. Wie wint het liedjesfestival dat dit jaar doorgaat in Turijn?

Dé topfavoriet is ‘Kalush Orchestra’ met hun liedje ‘Stefania’, een mix van een ballade en rapmuziek. Een nummer dat nooit in aanmerking zou komen voor eindwinst, ware het niet dat er ándere redenen zijn om voor ‘Stefania’ te stemmen…

Kalush Orchestra is namelijk de kandidaat voor Oekraïne en met de oorlog die er momenteel woedt, lijkt het land nu al zeker van de overwinning. Kenners voorspellen nu al dat veel landen een hoge score zullen geven als steunbetuiging aan het land en de slachtoffers van de vreselijke oorlog. Al is er één man die nog twijfelt…

Peter Van de Veire houdt zich op de vlakte: “De uitslag van het Songfestival voorspellen, da’s nog moeilijker dan het Belgisch weer raden. Dat is elk jaar opnieuw een onmogelijke opdracht”, klinkt het bij de presentator in TV Familie. Op 14 mei kennen we het antwoord…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be