Karen Damen: ‘Dit is zo gênant’

0
Karen Damen: ‘Dit is zo gênant’
Foto: VTM

Was jij woensdagavond één van de amper 195.079 kijkers van ‘De Cooke & Verhulst Show’? Dan heb jij wellicht ook dit gênante verhaal gezien en gehoord.

Karen Damen was woensdagavond voor ‘De Cooke & Verhulst Show’ op stap en dacht op een bepaald ogenblik dat zij het seintje kreeg dat James Cooke en Gert Verhulst naar haar zouden overschakelen voor een reportage.

“Ik zit hier natuurlijk tussen twee mooie blondjes”, zo startte Gert Verhulst tijdens de show de aankondiging van het volgende item. Karen Damen zette zich in een Antwerpse kroeg schrap om haar interventie te starten, maar dat was nergens voor nodig. “Maar de mooiste blondine van de studio is nog altijd onze online ambassadeur Celine Van Ouytsel”, ging Gert Verhulst verder.

Even later kon James Cooke zijn lach niet meer inhouden, want hij hoorde Karen Damen in zijn oortje. Gert Verhulst vroeg zich meteen af waarom James de slappe lach kreeg. “Omdat ik in mijn oortjes te horen krijg…  Omdat jij zei ‘Er is natuurlijk nog een fantastisch mooie vrouw’ en ik hoorde ineens in mijn oortje Karen praten. Karen dacht dat het over haar ging”, lacht de hele studio.

“Oh my God. Dit is zo gênant. Ik hoor in mijn oortjes ‘de mooiste blonde presentatrice’ en ik zo ‘Ja, mannen, het is aan ons’. Zo erg!”, reageerde Karen Damen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven