Harry en Olga: “we zijn voorbereid op een vroeggeboorte”

0
Harry en Olga: “we zijn voorbereid op een vroeggeboorte”
Foto: VIpnieuws.be

Wie een kindje verwacht, heeft heel wat voorbereidingen te treffen. Vraag dat maar aan Harry en Olga uit ‘The Sky Is The Limit’. In een interview met Story vertellen de aanstaande ouders over hun zwangerschap en wat ze daarvoor al allemaal ondernomen hebben.

“We kwamen te weten dat we zwanger waren, net voor we op vakantie zouden vertrekken naar de Malediven’, laat Harry zich over het goede nieuws uit. “Olga lag ineens naast mij in bed te huilen en ik dacht eerst ‘wat is er nu weer met haar aan de hand’, maar gelukkig waren het tranen van geluk.”

Zij is 40, hij is ondertussen 60. Harry heeft bewust gekozen om pas op latere leeftijd vader te worden. “Dan kan ik meer tijd vrijmaken om met ons kindje te spenderen”, zegt hij daarover.

Natuurlijk brengt een zwangerschap, naast emoties, heel wat logistieke inspanningen teweeg. Omdat Olga op latere leeftijd pas zwanger werd, verhoogt dat de kans op een vroeggeboorte. Mocht dat gebeuren, zijn ze alvast goed voorbereid. “Ik heb al wat kleertjes gekocht en de kinderkamer is al helemaal ingericht”, zegt ze daarover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven