Kim Clijsters sluit haar academie in Bree

283
Foto: Isopix

Vanaf 1 september kan je niet meer terecht in de Kim Clijsters Academy in Bree. De tennisschool van Kim Clijsters sluit de deuren na aanhoudende verliescijfers.

Kim Clijsters mag dan wel goed verdiend hebben, de Kim Clijsters Academy doet het allesbehalve goed. Er werden zware verliescijfers genoteerd, onder andere omwille van corona, maar ook door de afwezigheid van Kim Clijsters zelf. Die verhuisde enkele jaren geleden naar de Verenigde Staten om daar aan haar comeback te werken. Ondertussen heeft de gewezen nummer één van de wereld de handdoek in de ring gegooid. Een mogelijke terugkeer naar Bree had de Kim Clijsters Academy eventueel nog kunnen redden, maar dat gaat wellicht niet gebeuren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be