Voormalig Familie-acteur opgelicht: “ik begrijp er niets van”

0
Voormalig Familie-acteur opgelicht: “ik begrijp er niets van”
Foto: DPG Media

Guillaume Devos kennen we vooral van zijn rol als Pierrot in Familie. De acteur werd onlangs het slachtoffer van oplichting: “Ik begrijp nog altijd zelf niet goed wat er gebeurd is”, zucht de 40-jarige acteur in Primo.

“Ik kreeg een bericht van een collega dat er een nieuwe lokale organisatie opgericht werd om kansarme kinderen een betere toekomst te geven”, doet de voormalige Familie-acteur zijn verhaal in Primo.

Het klonk allemaal geloofwaardig omdat op hetzelfde moment zijn gemeente ook haar warm hart toonde voor verschillende vrouwen en kinderen uit Oekraïne. De collega vroeg Guillaume Devos niet om geld, maar wel om iTunes-kaarten te kopen.

Alleen bleek later dat die bewuste collega helemaal niet op de hoogte was van dit alles: “Toen ik achteraf vroeg om zijn schuld bij mij te vereffenen, bleek de afzender van de mail evenwel niet de persoon te zijn voor wie hij zich uitgaf. En het goede doel waarover mijn virtuele gesprekspartner mij een rad voor de ogen draaide? Dat bestaat zelfs helemaal niet!” sakkert Guillaume Devos in Primo.

Er restte de acteur niets anders dan aangifte te doen bij de politie. Guillaume Devos bleek trouwens niet het enige slachtoffer. Meer mensen in de gemeente Ronse waren in de val van de oplichter getrapt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven