Nuria uit Blind Getrouwd in paniek na ongeval: ‘Victor naar spoed?’

0
Nuria uit Blind Getrouwd in paniek na ongeval: ‘Victor naar spoed?’
Foto: DPG Media

Het was dinsdag niet de leukste dag voor Nuria uit Blind Getrouwd. In de loop van de dag kreeg Nuria namelijk telefoon van school en dat is nooit goed. Was één van de kinderen ziek of was er wat anders aan de hand?
“Ik kreeg te horen dat Victor op school gevallen was. Mijn hart stond plots stil, de angst nam toe. Mijn eerste vraag: ‘Is hij naar spoed?’”, reageert een emotionele Nuria.

Gelukkig viel één en ander wel mee. Maar de tandjes van Victor zouden zijn lip wel opengehaald hebben kreeg Nuria te horen. Weer nam de angst toe, Nuria adviseerde om zo snel mogelijk ijs erop te leggen en Nuria spoedde zich naar school. “Alles is ok, toen ik hem ophaalde wou hij alleen snoep en chillen in de zetel. Op enkele schaafwonden na, is hij helemaal in orde. De angst zakt weg, TLD bad en mama tijd nu”, lacht Nuria enkele uren na de feiten.

“Het is altijd beangstigend al je zo’n telefoon krijgt. Ik ben erg blij dat ik er direct bij kon zijn. Bedankt voor de snelle interventie, topjuf”, besluit Nuria.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven