Manu uit ‘De Mol’: “Die pasvragen waren absoluut nodig”

0
Manu uit ‘De Mol’: “Die pasvragen waren absoluut nodig”
Foto: Play 4

In ‘De Mol’, de populaire speurreeks op Play 4 waarin gans Vlaanderen met de kandidaten mee zoekt naar wie de saboteur binnen de groep is, moest Manu gisteren haar exit maken. De sympathieke, altijd welgezinde Limburgse zag zo een plaats in de felbegeerde finale nipt aan haar neus voorbij gaan. Toch blikt ze tevreden terug op haar avonturen op de Canarische Eilanden. Ze vertelt ons iets meer over haar deelname in een interview.

Tijdens een proef kreeg Manu een luchtdrukgeweer in handen gestopt, waarmee ze haar medekandidaten na een korte ondervraging zou kunnen afschieten. Die moesten aan de eindhalte van de proef stoppen bij Manu en hadden op dat moment een kistje bij met ofwel pasvragen, ofwel geld voor de groepspot. Liet ze een kandidaat finishen, kwam er geld in de groepspot of mocht de kandidaat de pasvragen houden. Schoot ze hem of haar neer, dan was ofwel het geld verloren, ofwel kreeg zij de pasvragen. Verbazend genoeg liet Manu’s intuïtie haar geen enkel moment in de steek en gokte ze telkens juist. “Daar heb ik mezelf echt verbaasd”, aldus Manu.

Als buit kon ze maar liefst vijf pasvragen meenemen naar de vragenronde, om zo haar kansen om door te stoten naar een volgende aflevering fenomenaal te verbeteren. “Ik ga er niet om liegen: ik had die pasvragen echt nodig. Ik zat in zo’n tunnelvisie dat het een meer dan welkom geschenk was”, zegt ze daarover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven