Manu uit ‘De Mol’: “Dat was de kers op de taart geweest”

0
Manu uit ‘De Mol’: “Dat was de kers op de taart geweest”
Foto: Play 4

Wie naar ‘De Mol’ op Play 4 kijkt, kon zondag aan het einde van de aflevering zien dat de immer welgezinde Manu net naast een plek in de finale greep. Hoewel ze het niet tot het absolute einde van de reeks heeft gehaald, kijkt ze toch tevreden terug op haar deelname. Ze vertelt er ons meer over in een interview.

De reeks kende dit seizoen een onverwacht sleutelmoment. Aan het einde van de vijfde aflevering sprak Philippe de groep toe via een monitor. Daar gaf hij vroegtijdig toe dat hij tot dan de Mol was, maar die rol naast zich neerlegde wegens een te hoge mentale druk. Hij vertrok huiswaarts en er werd door de productie een nieuwe Mol gekozen uit de resterende kandidaten.

“Mochten ze me toen geselecteerd hebben, ik had geen moment getwijfeld”, aldus Manu. “Als Mol mogen deelnemen, dat was de kers op de taart geweest. Je bent er dan ook zeker van dat je het hele avontuur van begin tot einde mag beleven en dat maakt die rol zo gegeerd. Maar ik kijk met een goed gevoel terug op de reeks: ik heb een even maf avontuur gehad als kandidaat”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven