Christoff: “misschien heeft Jan Smit wel gelijk te stoppen met KLUBBB3”

0
Christoff: “misschien heeft Jan Smit wel gelijk te stoppen met KLUBBB3”
Foto: Play4

De ene staat te poppelen om terug naar een concert te gaan of op een festival nog eens volledig los te gaan. De ander neemt een eerder afwachtende houding aan en beslist pas last-minute om tickets te kopen. De ticketverkoop van verschillende concerten en cultuuraangelegenheden lijkt overal maar moeizaam van de grond te komen. Ook bij KLUBBB3

Momenteel treedt de groep niet op, door gezondheidsredenen van Jan Smit. Een keuze die Christoff en Florian Silbereisen volledig respecteren. Een keuze die ook pijn doet bij Christoff, maar wel een keuze die hij begrijpt. “Misschien heeft Jan het zakelijk ook wel juist: de ticketverkoop sputtert overal nog altijd, dan is het inderdaad misschien wel beter te wachten tot alles weer honder procent normaal zal zijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

Gelukkig is KLUBBB3 niet de enige bezigheid van Christoff en heeft hij nog veel solo-optredens gepland staan. De zanger is niet alleen populair in Vlaanderen, maar ook in Duitsland en Oostenrijk. “Ik werd onlangs herkend door een koppel Duitsers. In het vliegtuig zaten ze me stiekem te filmen. Een beetje awkward, maar het streelt toch wel een beetje mijn ego.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven