Songfestivalkandidaat Jérémie Makiese is vrijgezel: “Maar sta open voor relatie”

0
Songfestivalkandidaat Jérémie Makiese is vrijgezel: “Maar sta open voor relatie”
Foto: Universal Music

Het gaat plots heel snel voor Jérémie Makiese. De goedgeluimde kerel kwam voor het eerst in beeld als doelman van Excelsior Virton, een voetbalploeg uit 1B. Maar er bleek ook heel wat muziek in de jongeman schuil te gaan. Hij won de Franstalige editie van ‘The Voice’ en vertegenwoordigt dit najaar België op het Eurovisiesongfestival in Italië. In een interview met Story spreekt hij over zijn carrière en privéleven.

“Ik kreeg muziek met de paplepel binnen. Mijn vader was actief in een zangkoor, mijn moeder speelt djembé en mijn broers en zus zingen ook”, zegt hij over zijn muzikale carrièrewending.

Op privévlak is Jérémie nog vrijgezel. “Dat vind ik eigenlijk best prima. Ik heb nu toch geen tijd om te daten. Maar als de liefde me plots overvalt, sta ik zeker wel open voor een relatie”, aldus de zingende doelman.

“Het belangrijkste is dat er een klik is. Ze zal wel rekening moeten houden met mijn passies, want daar kruipt veel van mijn tijd in. En ze moet kunnen koken, want dat kan ik niet. Maar ze krijgt er wel een echte romanticus voor terug”, reageert hij lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven