Manu uit ‘De Mol’: “Kijkers hadden de mafste theorieën”

0
Manu uit ‘De Mol’: “Kijkers hadden de mafste theorieën”
Foto: Play 4

Nadat ze in de vragenronde op het einde van de aflevering naar eigen zeggen last had van zogenaamde ’tunnelvisie’, moest de Limburgse Manu afgelopen zondag haar Mol-avontuur staken. Best jammer, om zo vlak voor de finale naar huis te moeten, maar naar eigen zeggen heeft ze zich enorm geamuseerd tijdens de opnames. Ze stemt iedere zondagavond af op het programma en kijkt met vreugd terug op haar belevenissen. Daarover vertelt ze meer in een interview.

“Ik werd door veel dingen verrast tijdens de opnames. Nele haar doorzettingsvermogen na een spierscheur, Bert zijn levenservaring, Uma haar ongeremde en avontuurlijke ingesteldheid, de rust die Sven uitstraalt: allemaal zaken waar ik veel bewondering voor heb”, aldus Manu. “Tijdens de reeks heb ik alvast vrienden voor het leven gemaakt. Ik kijk ernaar uit om hen bij de finale terug te zien.”

Naar jaarlijkse gewoonte laat ook het internet zich niet onbewogen bij de reeks. “Ik las online de mafste theorieën over waarom ik de Mol zou zijn geweest. Eentje die er steevast uitsprong was dat mijn naam kon gevormd worden met de namen van de vorige mollen. Ik bedoel: waar haal je dat zelfs?”, zegt ze lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven