Emma Heesters is een WAG: “maar Wes is geen alfamannetje”

0
Emma Heesters is een WAG: “maar Wes is geen alfamannetje”
Foto: Geert Brams

Haar nummer ‘Zwaartekracht’, de single die ze samen met Regi uitbracht, doet het goed in de hitlijsten. Emma Heesters is dus goed op weg om een nieuwe rijzende ster van de Vlaams-Nederlandse showbizz te worden. Ze is ook samen met Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt. Over hun relatie en over haar muzikale ambities gaf ze een interview in Humo.

Voetballers leiden een druk bestaan. Iedere dag aangepaste voeding en van training naar training, om dan als apotheose van de week een wedstrijd te spelen en hopelijk ook te winnen. Dat is voor Wesley Hoedt niet anders. “Voetballers zijn alfamannetjes die doorgaans verwachten dat hun vrouw het huishouden helemaal van hen overneemt. Wesley is zo niet. En gelukkig maar, want ik heb het daar zelf vaak te druk voor. Ik ben ook bezig met mijn eigen carrière uit te bouwen.’, aldus Emma.

“Wesley vindt het net leuk dat ik mijn eigen carrière heb en, net als hij, steeds de beste probeer te zijn in wat ik doe. Van een traditionele vrouwenrol schiet dus niet veel over”, grapt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven