Camille: “Britney Spears en Lady Gaga hadden ook geen normale jeugd”

0
Camille: “Britney Spears en Lady Gaga hadden ook geen normale jeugd”
Foto: VRT

Haar carrière is op volle toeren en zelf had ze zich geen andere levensweg kunnen wensen. Camille Dhont is heel blij met haar huidige professionele activiteiten. Zelf zou ze dat het liefst haar hele leven blijven doen. Ze gaf daarover een interview aan Humo.

“Ik heb nooit iets anders willen doen dan wat ik nu doe”, zegt een glunderende Camille. “Ik heb ook heel mijn leven in het teken van mijn zangcarrière geplaatst. Als klein meisje gaf ik, als er niemand thuis was, performances voor mijn groep teddyberen. Ik ging ook vijf tot zes keer per week naar de dansschool en verdiepte me er in alle mogelijke dansstijlen”, zegt ze daarover.

“Ik heb in mijn jeugd hard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Daardoor heb ik veel dingen moeten missen, maar dat is achteraf bekeken bijzaak. Als je de afweging maakt tussen uitgaan met vrienden en bouwen aan je droom, heb ik alvast de juiste keuze gemaakt. Ik heb me volledig gesmeten. Uiteindelijk hebben zangeressen als Britney Spears en Lady Gaga ook nauwelijks een jeugd gehad”, aldus Camille.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven