Keert Katrien De Becker terug naar Familie?

0
Keert Katrien De Becker terug naar Familie?
Foto: VRT

Katrien De Becker verdween onlangs uit Thuis waar haar personage Tania een tragisch einde kende. De 50-jarige actrice kreeg enorm veel reacties van kijkers die het spijtig vonden dat ze verdween uit Thuis. Al was er één héél opvallende reactie van een Familie-kijker…

Katrien De Becker heeft natuurlijk ook een verleden bij Familie waar ze in de huid kroop van June. “Het idee voor de meest spectaculaire comeback van het jaar kwam van een ‘Familie’-kijker die voorstelde dat ik opnieuw mijn intrede kan maken als de tweelingzus van June. Nu, als de makers van ‘Familie’ mij terug willen: ik ben beschikbaar”, lacht Katrien De Becker in TV Familie.

Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat een actrice een tweelingzus mag spelen in Familie. Eerder kroop ook actrice Marianne Devriese al in de huid van Iris, een tweelingzus van de overleden Evy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven