Songfestivalkandidaat Jérémie Makiese: “Daar heb ik geen schrik voor”

0
Songfestivalkandidaat Jérémie Makiese: “Daar heb ik geen schrik voor”
Foto: Universal Music

Als keeper maakt hij furore bij Excelsior Virton, een voetbalploeg uit 1B. Maar de ambities van Jérémie Makiese reikten verder dan dat. De voetballer nam deel aan de Franstalige editie van het muziekprogramma ‘The Voice’ en werd daar als winnaar gekroond. Nu mag hij zich opmaken om ons land dit najaar te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Hij vertelt meer over zijn carrièrewending aan Story.

“Ik kom uit een muzikale familie, dat heeft er dus altijd een beetje ingezeten. Mijn vader was actief als zanger in een koor en mijn moeder speelt uitstekend djembé. Ook mijn broers en zus zingen. Ik groeide er dus mee op”, aldus Jérémie.

“Mijn familie steunt mij door dik en dun. Ze staan achter mij in alles wat ik doe. Ik werd grootgebracht met de juiste normen en waarden en ik ben hen daar heel dankbaar voor”, zegt hij.

“Ik ben niet bang dat heel dit mediacircus mijn karakter zou veranderen. Ik blijf mezelf. Mijn ouders hebben daar ook geen schrik voor. Ze houden me met beide voeten op de grond”, zegt de zingende keeper.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven