Emma Heesters vond haar vriend op Instagram: “na een weddenschap”

0
Emma Heesters vond haar vriend op Instagram: “na een weddenschap”
Foto: Geert Brams

De Nederlandse zangeres Emma Heesters is een ster in opmars. Ze werkte recent samen met Regi om de single ‘Zwaartekracht’ uit te brengen en is de vriendin van Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt. In Humo vertelt ze wat meer over haar carrière en priveleven.

Over hoe ze Wesley – oftewel ‘Wes’ – ontmoette, heeft ze een leuke anekdote. “Eigenlijk heeft muziek ons verbonden. Wes speelde enige tijd in Spanje en hield van Spaanstalige muziek. Ik bracht enige tijd terug een half-Spaans, half-Nederlands nummer uit dat hij vaak beluisterde.”, aldus Emma.

Tijdens één van zijn luisterbeurten spoorde zijn vriend hem aan om haar een bericht te sturen. “Wedden dat ze niet antwoordt als je haar een DM dropt?”, zei die grappend. Wesley voegde de daad bij het woord. “Uit die honderden berichten die ik toen kreeg, viel het zijne op. In de eerste plaats omdat hij superknap is”, lacht Emma. “Al heb je op Instagram niet snel het gevoel dat je met je toekomstige aan het praten bent”, sluit ze die anekdote grappend af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven