Nieuwe Mega Toby krijgt veel aandacht: “Toen voelde ik een hand op mijn billen”

0
Nieuwe Mega Toby krijgt veel aandacht: “Toen voelde ik een hand op mijn billen”
Foto: Studio 100

Wie Mega Toby zegt, zegt tegenwoordig Tuur Roels. De 34-jarige acteur en model kreeg eind 2021 telefoon van Studio 100 met de vraag of hij auditie wou komen doen voor de rol. Lang moest hij niet twijfelen. Hij trok naar de audities en kreeg de job.

Onlangs maakte hij zijn opwachting in ‘De Container Cup’ op Play 4, waar hij alle records brak. Hij vertelt er meer over in Story. “Als ze me uitdagen, word ik een competitiebeest. Dan komt mijn bewijsdrang naar boven”, aldus een zelfzekere Roels.

Natuurlijk brengt de nieuwe rol heel wat vrouwelijke aandacht met zich mee. “Tijdens de meet & greets zie ik vaak de ogen van mama’s fonkelen als ze mij als Mega Toby zien”, grapt hij daarover. “Maar ze zijn wel allemaal braaf.”

Dat was vroeger anders. In een eerdere carrière konden we Roels aan het werk zien als Coca-Cola Light Man, de coole spierbundel die met veel flair kratten van het drankje over de schouder tilt. “Toen deed ik soms ook actes de présence in discotheken en clubs. Op die avonden was het niet ongebruikelijk om een hand op mijn billen te voelen”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven