Harry en Olga: “Dáárom wilde ik eerst geen kinderen”

0
Harry en Olga: “Dáárom wilde ik eerst geen kinderen”
Foto: VIpnieuws.be

We kennen allemaal Harry en Olga uit de eerste seizoenen van ‘The Sky Is The Limit’, het tv-programma van Play 4 waarin televisiemaker Peter Boeckx de fratsen van rijke Vlamingen in beeld brengt. Het excentrieke koppel kondigde recent aan zwanger te zijn van een eerste kindje. Ze vertellen over de zwangerschap en hun toekomstige ouderschap aan Story.

“Wij verwachten deze zomer een dochter”, aldus het blije koppel. “We kijken erg uit naar haar komst en willen haar een warm nest geven om in op te groeien.”

Toch was Harry eerst terughoudend wat betreft het vaderschap en wilde lange tijd geen kinderen. “Ik heb bewust de boot afgehouden omdat ik ons kind niet de jeugd wou geven die ik zelf heb gehad”. Daarmee doelt Harry op zijn workaholic ouders, die steeds aan het werk waren en hem niet de aandacht gaven die hij zelf wenste.

“Mocht ik van mijn ouders meer discipline meegekregen hebben, zou ik misschien beter gepresteerd hebben op school”, vertelt hij daarover in Story. “Ik koos bewust om zelf nog geen vader te worden omdat ik mijn verantwoordelijkheid als vader wil kunnen nemen. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik wat meer tijd voor een kind kan vrijmaken’, licht Harry toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven