Anouk Matton ontkent gerucht: “ik zal nooit mijn lichaam vervormen”

0
Anouk Matton ontkent gerucht: “ik zal nooit mijn lichaam vervormen”
Foto: DPG Media

Anouk Matton is voor velen een ontzettend knappe vrouw. En ook Anouk voelt zich goed in haar vel en laat daar graag zien aan de buitenwereld. Toen ze een foto van zichzelf in bikini postte als grapje voor haar man Dimitri Vegas bedoeld, werd de foto overladen door kritiek.

Heel wat mensen beweerden immers dat Anouk gebruik had gemaakt van een filter of app om zichzelf superslank te maken. Iets wat Anouk volledig ontkent. “Ik zal weleens de kleur of belichting aanpassen en iedereen ‘bewerkt’ zijn foto’s al eens om je ogen er mooier te laten uitspringen en je make-up mooi te laten uitkomen. Maar ik ga zeker en vast nooit mijn lichaam zitten vervormen”, zegt ze in Tv Familie.

Een foto in bikini waarbij nog maar eens blijkt dat het hebben van een schoonheidsideaal erg belangrijk is, stuit ook heel wat vrouwen tegen de borst. Toch denkt Anouk na vooraleer ze een foto post. “Ik weet inmiddels ook dat je nooit voor iedereen goed kunt doen. Mensen vergeten het weleens, maar ik ben begonnen als model voor mannenbladen. Het is niet omdat ik mama ben dat ik me opeens moet verstoppen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven