Margriet Hermans: “We worden vergeten”

0
Margriet Hermans: “We worden vergeten”
Foto: DPG Media

Week na week zien we Margriet Hermans het beste van zichzelf geven tijdens ‘Liefde Voor Muziek’. Hermans was jarenlang één van de populairste zangeressen van ons land, tot een nieuwe lading artiesten de hitparades gingen domineren. Margriet verscheen wel nog geregeld op televisie, maar niet meer als zangeres.

Dat Margriet mocht meedoen aan ‘Liefde Voor Muziek’, dat vindt ze een hele eer. “Eens je zoals ik in het landschap begint weg te zakken, is het heel moeilijk om opnieuw ontdekt te worden. Iedereen is driftig op zoek naar jong talent, constant. Dat is heel belangrijk, maar de generatie die al jaren op de planken staat, wordt op die manier vergeten”, zucht Margriet in NU.

De oudere generatie onder ons weet ongetwijfeld nog dat Margriet Hermans ook zangeres is. En de hele jonge generatie heeft dat misschien ook al ontdekt door ‘#LikeMe’. Toch lijken nog heel wat mensen verbaasd te zijn over de kwaliteiten van Margriet. “Mensen weten niet meer dat ik een zangeres ben, en nog een goeie ook, al zeg ik het zelf. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven