Junior Planckaert voorspelt verrassende wending: “toen ben ik van mening veranderd”

0
Junior Planckaert voorspelt verrassende wending: “toen ben ik van mening veranderd”
Foto: VRT

Vindt Junior Planckaert de ware liefde of niet tijdens ‘Junior op zoek naar de liefde’. Hoewel het niet meteen de voornaamste bedoeling was om er een partner te vinden, vond Junior het altijd mooi meegenomen mocht het toch gelukt zijn. De opnames zitten er al een tijdje op en voorlopig kennen enkel Junior en zijn vertrouwelingen het resultaat.

“Het was ook vooral erg leerzaam, en dat was vooral de bedoeling. Ik heb daar geleerd dat ik mezelf de kans moet geven om me open te stellen en dat ik verder moet denken dan mijn eerste gedacht. Het gewoon aandurven en niet focussen op één iemand, want ’t kan van alle kanten komen. Ik ben over enkele meisjes in de loop van het programma van mening veranderd”, licht Junior een tipje van de sluier in Dag Allemaal.

Enkele jaren geleden vond Junior al de vrouw van zijn leven. 9 jaar lang was hij samen met Shirley, tot de relatie toch tot een breuk kwam. De lat ligt dan ook bijzonder hoog nu. “Ik ga de lat zeker niet lager leggen. Waarom? Om iemand te hebben? De lat zal altijd zo hoog blijven liggen, want voor minder ga ik gewoon niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven