Eline De Munck begaat flater: “ik voel me schuldig”

0
Eline De Munck begaat flater: “ik voel me schuldig”
Foto: Photo News

Eline De Munck schaamt zich rot nadat ze op straat een chauffeur zwaar aanpakte. “Uber dom”, maakt Eline een eerlijke analyse van haar gedrag op Instagram. Want Eline De Munck durft eerlijk toegeven dat ze zwaar in de fout ging…

“Ik wandel op straat wanneer ik plots merk dat er een auto traag naast me rijdt”, doet Eline De Munck haar verhaal op haar socials. “Als ik trager stap rijdt hij plots ook trager. Ik begin me te ergeren en voel dat ik boos word.”

“‘Begint dit nu ook al op zaterdagochtenden? Schaamt die zich niet?’ Ik beslis op de auto af te stappen en de chauffeur te zeggen dat ik hier niet van gediend ben. Ik steek de straat over, vraag hem zijn ruit te laten zakken en zeg ‘kan je alstublieft stoppen met me te volgen. Ik ben niet geïnteresseerd en je verstoort mijn dag met je ongepast gedrag.’”

“De man kijkt me raar aan en rijdt iets sneller, maar nog steeds traag, door. Iets verderop stopt hij plots en stapt uit. Hij heeft zijn uber klant gevonden en begroet deze vriendelijk.”

Plotseling beseft Eline De Munck welke flater ze heeft begaan. “Ben ik nu echt zover gekomen dat ik meteen het slechte zie in de ander? Ben ik bang voor gedrag dat ik niet meteen kan plaatsen en zie ik alles door een negatief verkleurde bril?” durft Eline zich openlijk in vraag stellen op Instagram.

“Ik voel me schuldig en wuif ongemakkelijk naar hem als ik hem te voet passeer. Hij lacht vriendelijk terug en het wordt me duidelijk dat dit niet de eerste keer is dat hij dit meemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven