Drama bij De Mol: ‘Dit ga ik nooit meer doen’

0
Drama bij De Mol: ‘Dit ga ik nooit meer doen’
Foto: Play4

Dikke pech voor Anke in ‘De Mol’. Tijdens de proef waarbij de kandidaten moesten cliffdiven, raakte Anke ernstig gewond.

“Ik ben verstrikt geraakt in een touw dat ik bij mijn sprong had moeten loslaten. Daardoor heeft mijn linkerarm een knak in de verkeerde richting gemaakt met enkele complexe breuken als gevolg. Dus ja, absoluut een onverwacht dramatisch en heftig vertrek uit De Mol voor mij. Heel jammer”, reageert Anke na de uitzending van zondagavond.

Anke kon niet anders dan het programma te verlaten, ook nu weer zonder eliminatieproef. “Ik had zo graag nog verder willen spelen. In het ziekenhuis hoopte ik dat het misschien gewoon een gips en pijnstillers zouden worden. Ik was vastberaden om verder te spelen en die pot de hoogte in te krijgen. Maar de pijn maakte het meteen heel duidelijk dat dat absoluut geen optie was”, besluit een teleurgestelde Anke.

Anke heeft niet alleen een tattoo als blijvende herinnering, haar deelname aan het programma zal zij nooit vergeten. “Het was een waanzinnig avontuur en ik kan iedereen het alleen maar aanraden en toewensen. Maar cliffdiven, daar ga ik me niet meteen meer aan wagen”, knipoogt zij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Frank Deboosere: ‘donderslagen mogelijk’
Volgend artikel Is Leen Dendievel zwanger?
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven