Laura Lieckens uit Blind Getrouwd: ‘Ik stop ermee!’

198
Foto: VTM

De knoop is doorgehakt, Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’ stopt als trainster van haar volleybalteam. Die beslissing heeft niets te maken met het feit dat Laura zwanger is, wel met de afstand die zij elke keer weer moest afleggen.

Laura is samen gaan wonen met haar lief en dat zorgde ervoor dat zij elke week meer dan 1.000 km met de wagen moest rijden. Nu kost brandstof meer dan ooit, maar ook de tijd die deze verplaatsingen kosten hebben Laura doen beslissen om ermee te kappen.

“Na meer dan 10 jaar stop ik met pijn in het hart als trainster”, schrijft Laura op Instagram. “1000 km per week rijden, maakt het jammer genoeg niet meer mogelijk. Wat een top afscheidsseizoen met 3 fantastische ploegen”, besluit Laura.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be