Veerle en Nick stellen hun pasgeboren dochter voor

83
Foto: DPG Media

Ruim één jaar nadat hun ongeboren dochter Elle overleed, zijn Veerle Van den Eynde en Nick Wijns van een flinke dochter Noé geboren, dat laat het koppel via Instagram weten. De geboorte van de kleine Wijns vond vorige week vrijdag al plaats, de afgelopen dagen genoten Veerle en Nick in alle rust van hun kersverse dochter.

“Omringd door zoveel liefde!!! Zo blij en fier dat we kunnen laten weten dat afgelopen vrijdag onze dochter Noé geboren is. 🥰🌈 Ze doet het super. Smelt smelt!! ❤️”, schreef Veerle donderdagavond op Instagram.

De kleine Noé kwam na een zwangerschap van 39 weken op de wereld en zal de komende weken en maanden héél veel liefde krijgen van mama, papa en zus Liv.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be