Koen Wauters bekent: “Zita had liefdesbreuk”

0
Koen Wauters bekent: “Zita had liefdesbreuk”
Foto: DPG Media

Zo vader, zo zoon? Niet alleen Koen Wauters heeft verschillende relaties op de klippen zien lopen, ook zijn dochter Zita heeft al liefdesverdriet gekend.

Weet je nog wat wij ons vorig jaar vragen stelden bij het feit dat Zita noch Ralph een hele zomer lang niet één foto van hen samen op de sociale media deelden? Wij dachten toen dat er een kink in de kabel zat, maar dat werd nooit bevestigd.

Tv Familie schrijft deze week dat de twee effectief uit elkaar zouden geweest zijn, iets wat ‘een betrouwbare bron’ hen bevestigde. En kijk, het is papa Koen Wauters die in een interview de geruchten van een liefdesbreuk bevestigt.

“Er staat op het Clouseau-album Jonge Wolven een nummer op, Armen wijd open, over mijn dochter Zita. Ze maakte haar eerste liefdesbreuk mee”, geeft Koen Wauters toe. De bekende papa van Zita bekent dat de eerste liefdesbreuk van zijn dochter hem ook wel iets deed.

Ondertussen zijn Zita en Ralph weer samen en beleefden zij een droomvakantie tijdens de paasvakantie. Nono en Koen trokken naar New York, Zita ging samen met haar toekomstige schoonfamilie naar het Caribische eiland Providenciales.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven