Junior Planckaert ontkent gerucht over nieuw tv-programma: “dat is niet de bedoeling”

0
Junior Planckaert ontkent gerucht over nieuw tv-programma: “dat is niet de bedoeling”
Foto: VRT

19 april, op die dag start de zoektocht van Junior naar de liefde. Junior die ondertussen al 30 is, is nog steeds vrijgezel en dat lijkt hij een beetje beu te worden. Hij wil net zoals zijn broer en zus de liefde kunnen delen met iemand en liefst met dezelfde persoon voor de rest van zijn leven. Maar de zoektocht naar het vinden van de ware liefde verloopt stroever dan Junior zou willen.

En daarom heeft hij nu speciaal voor het programma een experte ingeschakeld. “Ik leg samen met psychologe Sarah Van Pelt een traject af om mij opnieuw te leren openstellen. Waarom voel ik niets meer? Wat is het verschil tussen lust en liefde? Het is niet per se de bedoeling om op het einde van de rit iemand te kiezen met wie ik verder wil. Al zou het wel mooi meegenomen zijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het is bijna niet te begrijpen dat Junior nog vrijgezel is. De zoon van Eddy ziet er goed uit en staat ook nog eens stevig in zijn schoenen. “Ik weet best hoe ik vrouwen moet verleiden, hoor, daar gaat het niet om. ’t Is gewoon’n heel andere manier van daten. Als ik in het normale leven een date heb en zij begint meteen over kinderen, dan loop ik gillend weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven