“Daarom faalt K3 bij The Voice Kids”

0
“Daarom faalt K3 bij The Voice Kids”
Foto: DPG Media

K3 zetelt ook met nieuwkomer Julia als coach in The Voice Kids, maar wat eigenlijk een droomhuwelijk zou moeten zijn, valt voor de K3’tjes dik tegen. Wat is er aan de hand?

Je zou denken dat de meisjes van K3 de ideale coaches zijn voor The Voice Kids, maar ook dit seizoen blijkt dat weinig kinderen zich geroepen voelen om voor K3 te kiezen als coach. Al te vaak moeten Hanne, Marthe en Julia het afleggen tegen de veel ‘coolere’ coaches Duncan Laurence, Metejoor en Laura Tesoro. Waarom wordt K3 aanzien als ‘de kneusjes’ van de coaches?

Volgens Dag Allemaal speelt het kinderimago van K3 hen parten. De kandidaten van The Voice Kids die doorstoten zijn toch al vaak tieners en misschien is K3 net iets té kinderachtig voor hen? Al probeert VTM wel om het tij te keren…

Zo dragen Hanne, Klaasje en Marthe stoerdere kledij en mogen ze zelf al eens een Engels popnummer brengen om hun ‘credibility’ op te krikken. En dat lijkt zowaar te helpen…

Zo koes de stoere Anne-Catherine resoluut voor de meisjes van K3 als coach. De mooie woorden van Hanne nadat het 14-jarige meisje getuigde over haar dwangstoornis, hadden duidelijk gemaakt dat ze bij K3 een warm nest zou vinden, klinkt het in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven