Winnie uit Blind Getrouwd in de wolken na heuglijk nieuws: “nooit gedacht dat het zo snel zou gaan”

0
Winnie uit Blind Getrouwd in de wolken na heuglijk nieuws: “nooit gedacht dat het zo snel zou gaan”
Foto: VTM

Winnie en Jonah kennen we allemaal nog uit Blind Getrouwd. Het koppel pakt in Story uit met heuglijk nieuws: ze zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje!

“We hadden samen de beslissing genomen om aan kinderen te beginnen, maar we wisten niet dat het zo snel zou gaan”, vertelt Winnie Bogaerts in Story. Winnie is ondertussen zeventien weken zwanger. Heeft ze nog geen last van zwangerschapskwaaltjes?

“Ik ben nu zeventien weken zwanger en alles verloopt goed”, benadrukt Winnie in Story. “Ik merk wel dat ik sneller moe ben dan anders.” Al heeft ze ook nog wat andere ‘kwaaltjes’ gehad…

“Ik heb geen rare goestingskes, maar ik ben lang misselijk geweest”, geeft Winnie toe in Story. “’s Avonds kon ik vaak niet eten. De geur van vis verdroeg ik niet meer, dus dat schrapte ik van het menu. Gelukkig gaat het sinds een paar weken beter.” Jonah Hulselmans reageerde verrast op het nieuws dat Winnie zwanger was…

“Ik wist niet goed wat ik hoorde”, geeft Jonah toe in Story. “Ik ben heel gelukkig dat ik papa word, maar we hadden nooit verwacht dat het zo vlot zou gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven