Thuis-actrice na afscheid: “ik was er kapot van en heb echt gehuild”

1099
Foto: VRT

Katrien De Becker verdween geheel onverwacht uit Thuis. Haar personage Tania stierf een tragische dood. De 50-jarige actrice blikt met een enorm goed gevoel terug op haar periode bij de populaire VRT-soap. De hechte vriendschappen met haar collega’s zorgden wel voor een emotioneel moment bij haar afscheid…

Katrien De Becker blikt in Dag Allemaal terug op haar laatste draaidag bij Thuis die half februari plaatsvond. Christophe Haddad gaf haar als geschenk een mooie tekening, terwijl Mathias Vergels dan weer een pakkende afscheidsbrief had geschreven. Al durfde Katrien die niet meteen lezen…

“Die heb ik wel pas later bekeken, ik wist dat ik zou crashen als ik hem toen al zou lezen”, geeft de actrice toe in Dag Allemaal. Na de laatste scène van ‘Tania’ dook plots de hele cast op…

Onder wie velen die er die dag niet moesten zijn. Nogmaals het bewijs hoe hecht de band is op de set van Thuis. “An Vanderstichelen gaf een mooie afscheidsspeech, Marleen Merckx had een taart gebakken. Zo overdonderend, ik was er kapot van en heb echt gehuild”, aldus een emotionele Katrien De Becker in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be