Kris Wauters ergert zich aan vraag journalist: ‘Ik begrijp dat niet’

137
Foto: Ymke Dirikx

Afgelopen week kon je in de kranten van Mediahuis de top 25 van de rijkste Belgische entertainers bekijken. Op een meer dan verdiende (kassa kassa) vijfde plaats staat Koen Wauters. Zijn vennootschap met maatschappelijke zetel in een chique straat in Drongen is volgens Ludwig Verduyn van De Rijkste Belgen meer dan 8,8 miljoen euro waard. Een mooi bedrag waarvoor Koen Wauters ook wel gewerkt heeft.

In het verleden stond ook Kris Wauters hoog genoteerd, maar dat is niet langer het geval. Zijn vennootschap was enkele jaren geleden nog 3 miljoen euro waard, maar nu nog slechts 0,6 miljoen euro.  Waar is dat geld naartoe vroeg de journalist van Mediahuis zich af. Hij belde dan ook met Kris Wauters, die zijn maatschappelijke zetel al jaren in Meise heeft,  met de vraag of hij toelichting kon geven en kreeg een typisch Kris Wauters-reactie: “Kunnen wél, willen niet. Echt, ik begrijp die fascinatie niet voor andermans geld”, reageerde Kris Wauters.

Binnenkort moet Kris de jaarrekening van 2021 van zijn vennootschap weer neerleggen, wij zijn benieuwd of het verlies van 90.099 euro in het boekjaar 2020 in 2021 weer een positief cijfer was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be