Thuis-actrice onthult: “makers waren dat personage uit het oog verloren”

0
Thuis-actrice onthult: “makers waren dat personage uit het oog verloren”
Foto: VRT

Lauren Müller kennen we allemaal als Thilly uit Thuis, maar wisten jullie dat de actrice ook voordien al te zien was in de populaire VRT-serie?

De 34-jarige actrice kruipt al vijf jaar in de huid van Thilly in Thuis, maar ook voordien was Lauren Müller al te zien in de soap…

“Ik heb eerst een ander personage vertolkt: Hanne, een vriendin van Franky. De makers van ‘­Thuis’ waren dat zelf wat uit het oog verloren, ik heb hen er toen aan moeten herinneren”, lacht Lauren Müller in TV Familie.

Na een woelige start in Thuis lijkt Thilly zich ondertussen wat meer te gaan settelen: “Ik ben blij met ‘­Thuis’, ja”, geeft de actrice toe in TV Familie. “Thilly is al drie jaar een vast personage en ze is veranderd, rustiger geworden.” Al blijft haar toekomst bij Thuis onzeker…

“Haar toe[1]komst in ‘Thuis’ blijft wel onzeker. Want wil ze zich echt settelen? Of weerklinkt binnenkort weer die lokroep van de vrijheid? Afwachten maar!” laat Lauren Müller in TV Familie weinig los over haar toekomst bij Thuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven