Zware kritiek op Clouseau: ‘Kunnen ze op VTM hun gezeik niet kwijt ?’

0
Zware kritiek op Clouseau: ‘Kunnen ze op VTM hun gezeik niet kwijt ?’
Foto: Damon De Backer

Vanavond kan je op Eén kijken naar een special van Clouseau. De openbare omroep vond het nieuwe album van de groep een goede reden om een muziekspecial over hen te maken. Koen en Kris Wauters zingen de nieuwe liedjes van hun album voor een live-publiek. Dat de openbare omroep daar geld voor over heeft, dat snappen verschillende kijkers van Eén niet.

“Kunnen ze op VTM hun gezeik niet kwijt ?”, vraagt Frans zich op Facebook af. En ook Steve is blijkbaar geen grote fan van de muziek van Clouseau: “Zijn die nu nog niet op pensioen met hun zaagmuziek?”

Rony ergert zich duidelijk aan het feit dat de openbare omroep de broertjes Wauters veel aandacht geeft. “Vrt doe die onnozelheden van zo’n pipo’s weg”, schrijft hij op de Facebook van Eén. Danny gaat nog een beetje verder met de uitspraak “Tijd om op pensioen te gaan kerels. Wat een gezeik….”.

En ook Marc hekelt de overvloedige aandacht voor Clouseau op de VRT. “Waarom krijgen deze steeds een (commercieel) podium? En de andere artiesten dan?” is een vraag die we wel vaker zien opduiken. En een terechte vraag. Waarom doet de openbare omroep niet hetzelfde voor bijvoorbeeld Will Tura, Willy Sommers, De Romeo’s, Lindsay of Wim Soutaer?


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven