Marianne Devriese van voor de schermen naar achter de schermen

0
Marianne Devriese van voor de schermen naar achter de schermen
Foto: DPG Media

Het is alweer enkele maanden geleden dat we afscheid moesten nemen van Marianne Devriese bij ‘Familie’. Haar personage Iris kwam om het leven in een auto-ongeluk en dat betekende ook meteen het einde van haar verhaal in ‘Familie’. Maar niet voor Marianne Devriese. Zij is nog steeds aan het werk bij ‘Familie’. Dit keer niet meer voor de schermen, maar wel erachter.

“Ik had totaal nog geen zin om te stoppen bij ‘Familie’, omdat ik voelde dat mijn verhaal niet was uitverteld. Ik voelde dat ik eventueel achter de schermen bij de productie wel wat kon betekenen, maar echt concreet was dat niet. Tot ik wat later een telefoontje kreeg met de vraag of ik geen zin had om afleveringen te regisseren”, vertelt Marianne in Story.

Marianne haar eerste reactie was niet meteen enthousiast en ze werd overvallen door twijfel. “Mensen gaan vier jaar naar school om regisseur te worden. Maar dan ben ik beginnen na te denken; ik heb wel wat bagage na 8,5 jaar mee te draaien voor de camera. Ik bezat voer heel wat troeven die afgestudeerde regisseurs dan weer niet in handen hebben. Uiteindelijk besloot ik om dan toch de sprong te wagen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven