Kijkers halen uit naar Zita Wauters: ‘Jij bent een verwend kind’

0
Kijkers halen uit naar Zita Wauters: ‘Jij bent een verwend kind’
Foto: Kurt Willaerts

Zita Wauters heeft één van de bekendste vaders uit de Vlaamse showbizz: Koen Wauters. Zita is 17 en ze moet toegeven, soms is ze een echte puber. Haar kamer ligt zoals bij veel pubers helemaal overhoop en veel zin om op te ruimen heeft ze niet altijd. Ze weet dat papa Koen dat niet altijd even leuk vindt, maar dan zegt ze gewoon dat hij niet mag zagen, dat het iets is typisch voor pubers.

En dan is een uitspraak die bij veel mensen niet in goede aarde valt. “Zita, ik zou toch verwachten dat je je ouders respecteert en ‘iet zomaar dood gewoon zegt papa ik ben aan het puberen!?! Waar heb jij het lef vandaan? Mocht je in een gewoon gezin opgroeien waar je meer moet knokken voor je geld, zou je wel anders piepen! Nu heb je wel uw toffe papa die uwen wereld gemakkelijker maakt! Je bent een verwent kind en je snapt het nog niet, maar je weet het zeker wel!!!!”, schrijft iemand op facebook.

Anderen snappen Zita maar al te goed en vindt dat ze zich niet moet verontschuldigen. Ze is nu eenmaal een puber en het zijn heel herkenbare taferelen voor vele ouders. Heel wat volgers zijn er dan ook vast van overtuigd dat het helemaal goed komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven