Gunther Levi: “Ik heb weinig kans om in het zwarte gat te vallen”

0
Gunther Levi: “Ik heb weinig kans om in het zwarte gat te vallen”
Foto: VTM

Na 23 jaar afscheid nemen van ‘Familie’, het is niet eenvoudig. Maar Gunther Levi moest het toch doen. Zijn personage werd uit de reeks geschreven en Peter Van den Bossche stierf in een dramatische brand, samen met zijn tv-moeder Marie Rose De Putter. Een terugkeer is daarmee ook meteen uitgesloten. Voor Gunther gaat er een nieuwe wereld open , waarbij hij nu veel tijd heeft voor andere dingen.

“Ik heb altijd al het geluk gehad dat ik meestal van het ene avontuur in het andere rolde zonder dat ik echt moet solliciteren. En thuis ligt er ook nog genoeg werk op de plank waar ik aan moet beginnen. En dan mag ik zeker De Romeo’s niet vergeten. Dankzij de versoepelingen staan er weel veel optredens op de agenda. Ik heb dus weinig kans om in een zwart gat te vallen.”

Romeo’s-collega’s Davy Gilles en Chris Van Tongelen speelden zelf ook al een aantal jaar mee in de reeks. Met de exit van Gunther is nu ook de laatste Romeo uit het programma verdwenen. “Ik denk dat zij niet begrijpen hoe ik het daar 23 jaar lang heb kunnen uithouden. Toen het nieuws uitlekte van mijn afscheid, hebben zij meteen gezegd dat ik me geen zorgen moest maken en dat er werk genoeg is. Ze steunen mij door dik en dun”, klinkt het in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven